Salaperäiset kuvaukset | At a photo shoot

maanantai 30. marraskuuta 2015

/ A while ago I got a chance to take part in a photo shoot. Why? That is something I will tell you later./


Pari viikkoa sitten lenteli muuten perhoset vatsanpohjassa. Syy siihen löytyy tapahtumista näiden kuvien takana, mutta siitä mistä oli tarkemmin ottaen kyse, ei pysty vielä tarkemmin kertomaan. Kauhunsekaisella jännityksellä odottelen lopputulosta. Uteliaimmille vinkattakoon, että asiaan liittyy jollakin tapaa Oululainen huippupalvelun optikkoliike Valkealinnan Optiikka.


Inspiraatiota jouluun Iittalalalta (ja asiakasiltavinkkejä Oululaisille)

torstai 26. marraskuuta 2015

/Last Friday a bunch of us PoP-bloggers visited Iittala Outlet in Oulu to get inspired by everything beautiful./


Viime viikon perjantaina saimme PoP-bloggaajien kanssa kunnian osallistua Oulun Iittalan myymälän joulunavaukseen jo hieman ennakkoon. Kuulimme Iittalan tämän hetken kuulumisia ja saimme inspiroitua myymälässä sinne tänne somistetuista jouluisista astelmista höyryävän glögin kera. Kuvat puhukoon puolestaan, mitä kaikkea ihanaa Iittalalla onkaan taas tarjota, mutta Oululaisille vinkiksi, että Kaakkurinkulman Iittala Outletissa on nyt tänä viikonloppuna 27.-29.11 joulukauden avajaiset, jossa on kaikille vierailijoille inspiraation lisäksi tarjolla glögiä ja arvonnan kautta mahdollisuus voittaa Meno-kassi.

Illan aikana bloggaajilla oli myös mahdollisuus tehdä omia kattauksiaan Iittalan tuotteilla hyödyntäen kattauksessa upeita Marimekon kankaita. Paikallisille Marimekko-faneille myös tiedoksi, että Oulun Kirkkokadun myymälässä on perjantaina paikalla Marimekon toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kasko tapaamassa asiakkaita klo 16-17, ja klo 16-18 välillä kaikille Marimekkokylän uusille ja vanhoille jäsenille on tarjolla -20% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista.

20 euron ALE lasten joululahjoista vain tänään

Päivän pikavinkki, jonka juuri itse sähköpostistani bongasin. Lekmerillä on tänään (ja vain tänään) tarjous, jossa kooodilla  20FI  saat 100 euron arvoisista tilauksista 20 euroa alennusta! Ja tämä määrähän ylittyy meillä lapsiperheellisillä helposti, etenkin kun mukaan lukee vielä kummilasten lahjatkin. Hopi hopi. Ostoksille pääset täältä.





(Kaupallinen linkki.)

Hoitolatason jalkahoito kotona | Happy feet

keskiviikko 25. marraskuuta 2015

/A while I ago I got a chance to test these new footcare products from Scholl, and I have to admit that I'm amazed./


Kuka tunnustaa, että jalkojen hoito on taas tykkänään unohtunut, kun sandaalikelit alkavat olla enää haalea muisto? Mahtaako jotakuta muutakin hirvittää, että kun pikkujouluihin lähtiessä kiskaisee 15 denierin sukkikset jalkaan, niin nille käy samantien köpelösti, kun kantapäät muistuttavat raastinrautaa..? Minä voin ainakin rehellisesti tunnustaa, että heti kun lämpötilat tipahtivat alle kymmeneen asteeseen, vedin villasukat jalkaan, ja jätin ne siihen. Nukun öisinkin samaiset töppöset jalassa, joten jalkapohjat ehtivät vain vilahtaa silmissä iltasuihkun aikaan, mutta muutenpa ovat saaneet olla ihan rauhassa. Yksi bloggaamisen hyviä puolia on, että silloin tällöin pääsemme testailemaan uusia tuotteita. Usein nämä tuotteet ovat vieläpä sellaisia, joita ei muuten huomaisi tulla ostaneeksi. Minäkin olen vuosikaudet veivannut samoja jalkahoitorutiineja (silloin kun olen muistanut ja jaksanut) ja rapsutellut kantapäitä sillä mikä-sen-nimi-nyt-olikaan (ei siis raspi, vaan sellainen kivenmurikan muotoinen versio), ja lähinnä toivonut parasta. Ajanlaskussamme ennen lasta minulla oli myös tapana käydä säännöllisin väliajoin hoitolassa hoidattamassa jalkani, mutta sittemmin ei moiseen ole riittänyt aika eikä (voima)varat. Vaan eipä tarvi enää. Tättärärääää!
Tässäpä jokaäidin pelastus! Monesti tuotteita testaillessa tulee vähän sellainen no joo, ihan hyvä-olo, mutta näiden kanssa tulikin sellainen oh, but hello, where have you been all my life-olo. Hieman arvelutti kyllä tällaisena tekniikan ei niin ihmenaisena tarttua tuohon Schollin paristokäyttöiseen timanttikiteillä varustettuun jalkaraspiin, sillä epäilin silpasevani sillä nahkat koko jalkapohjista, mutta ei sentään.
Kun malttaa ensin lukaista käyttöohjeet, oli laitteen käyttö sittenkin vallan yksinkertaista, ja lopputulos peräti ihmeellinen. Scholl Velvet Smooth paristokäyttöinen raspi siis poistaa äärimmäisen tehokkaasti mutta hellävaraisesti kuivat kohdat ja kovettumat jalkapohjista vain kevyesti laitetta liikuttamalla. Minä ihan tosissaan jopa otin valokuvat ennen ja jälkeen, mutta päätin sitten kuitenkin säästää teidät moiselta.
Aina ei myöskään aika anna myöten istuskella jalat vadissa kynttilänvalossa lehtiä lueskellen. Jos sinne pikkujouluiin tai muihin kekkereihin alkaa olla jo kiire, hoituu jalkojen hoito myös pikaversiona. Joka kerta ei siis tarvitse tehdä koko hoitoa jalkakylpyineen ja liotuksineen, vaan jo kahdella tuotteella saa jalkapohjat sukkahousukuntoon. Olen nimittäin testannut molemmat versiot. Lyhyen kaavan versiossa hurautat jalkapohjat paristokäyttöisellä raspilla (kuivana, liotuksia ei siis tarvita) ja toimeenpiteen jälkeen hierot vaan jalkapohjiin Velvet Smooth tehoseerumia, ja olet valmis. Ihan huipputuote, ja näin jälkikäteen ei voi kuin todeta, että kun kasvoihinkin on tullut seerumia siveltyä jo vuosikaudet, niin tokihan se on ihan loogista sivellä sitä myös jalkapohjiin, jotka sentään tekevät päivittäin melkoisen työn kuljetellessaan minua paikasta toiseen.
Jos innostut testaamaan näitä loistotuotteita kotosalla, kannattaa käydä katsomassa ohjeet ja vinkit Schollin sivuilta. Sivuilta löydät näiden tuotteiden lisäksi myös paljon muita täsmätuotteita, niinkuin mm. pikkujouluissa niinikään tarpeelliset geelipohjalliset korkkareita varten.

Ja tarkennuksena vielä, jos heräsi epäilys. Tämä ei siis ollut maksettu mainos, vaan tyytyväisen testaajan rehellinen suositus. Vielä kun keksisi, voiko äidilleen antaa tällaisia tuotteita joululahjaksi, vai ottaako hän ja pahastuu lahjan vihjaillessa unohtuneen jalkahuollon puoleen...?







* Tuotteet saatu testiin blogin kautta.*

Jouluinen kynttiläasetelma | Candles

tiistai 24. marraskuuta 2015

/So I started it a bit early. Again. The Christmas season at home I mean./

Kuinka monta kuvaa sitä voikaan napsia yhdestä kynttiläasetelmasta? Nähtävästi aika monta, jos siitä sattuu tulemaan mieleinen. Koska ensi viikonloppuna on aika viettää pikkujouluja päätin siis kaivella joulukätköni esiin jo viikkoa etuajassa. Itseni tuntien haluan kuitenkin riisua joulun pois jo heti vuoden viimeisinä päivinä, niin jatketaan sitä nyt sitten täältä päästä, kun vielä löytyy intoa katsella koristeita.

Mustavalkoisen kodin joulukaan ei mitää suurta väri-ilottelua ole, mutta muuten kyllä tavalliseen poikkeavaa runsautta. Keräilin siis sinne tänne lempikoristeitani, ja tälle mustalle metallitarjottimelle päätyi Iittalan Nappula-kynttilänjalat, sekä viime jouluna ostetut Tine K:n pikkukuuset, sekä House Doctorin (kuusen)koristeet.
Joko te olette aloittaneet?







(Linkit kaupallisia linkkejä.)

Jouluinen viikonloppu | Christmas season

maanantai 23. marraskuuta 2015

/Last Friday half of the city was gathered into the city centre to celebrate the  beginning of the Christmas season./




Nyt se on sitten  virallisesti julistettu alkaneeksi. Joulukausi. Avajaisia vietettiin Oulun Rotuaarilla (eli kävelykadulla kaupunkia tuntemattomille tiedoksi) perjantaina, ja sinnehän sitä meidänkin perhe pukkasi pakkaseen hytisemään, josko vaikka näkisi vilauksen itse Joulupukista.
Kuvanlaatu ei päätä huimaa, kun kuvat on otettu nostamalla kamera ihmismassan päiden yli ja räpsimällä umpimähkään. Mutta ei tuosta pönäkästä ukkelista silti voi erehtyä. Oulun Joulukadun avajaiset oli kehitelty eräänlaisen näytelmän ympärille, jonka idea taisi mennä meiltä hieman ohi kun vähän myöhässä paikalle saavuttiin, mutta olenko minä silti ainoa, jonka mielestä tuollaiset tikkunekku hampaiden välissä roikkuvat pääkallonkuvat saisi jäädä lasten juhlaan laittamatta?
Pukin jatkettua porolla (!) matkaansa, me vaapuimme ihmismassa mukana katsomaan Stokkan jouluikkunaa. Pitihän se vielä käydä kurkkaamassa ennenkuin koko kauppa menee pian menojaan.
Nallepesueen jäädessä teetuokiotaan viettämään me jatkoimme matkaa Torin rantaan ihmettelmään joulun avajaisten yhteyteen kytkettyä Valoa Oulu-tapahtumaa. Olisi kuitenkin pitänyt olla taas alusta asti mukana. Jäätyämme nimittäin ihmettelemään alla olevaa vanhan talon seinään heijastettua valonäytelmää meille selvisi vähän liian myöhään, että kyseessä olevan valotaideteoksen nimi olikin Haunted House, ja voin kertoa, että Jampan silmät olivat melko lailla teevadin kokoisena, kun heijastettu kuva muuttui yht'äkkiä koko ajan pelottavammaksi ja tokihan siihen yhdistettiin vielä selkäpiitä karmivat äänitehosteet... melkoisen rivakkaan päätimmekin paikalta poistua, sillä pikkiherran mielikuvitus on tunnetusti vilkasta sorttia jo ennestään, ja tulevien yöunien menettäminen ei ollut kummankaan toivelistalla ykkösenä. 
Kaikesta huolimatta, mukava reissu oli silti. Viikonloppuna sama teema jatkui, kun vierailimme Jampan kanssa oikein kahdessa eri joulutapahtumassa tarhassa ja lähikoululla. Tiernapojatkin tuli nähtyä joulukorttien askartelun lomassa, joten jospa täälläkin päässä alkaisi pikkuhiljaa heräilemään jostain syystä poikkeuksellisen hukassa ollut joulumieli.



Ja ps. jos joku koki tulleensa huijatuksi ensimmäisen kuvan perusteella, niin kerrottakoon, että onhan se joulu saapunut jo kotiinkin. House Doctorin paperitähdille siis jatkoa luvassa piakkoin. Välillä pitää vaan raportoida tänne näitä arkisempiakin kuulumisia ihan vaan omaksi riemuksi, että voi näihin sitten myöhemmin palailla. 

Reipasta uuden viikon alkua!

Lasten vedenpitävät talvirukkaset | Winterwear for the little ones

lauantai 21. marraskuuta 2015

/My son got a chance to test his new mittens when the snow finally arrived./


Anteeksi vaan tavanomaisesta poikkeavan informativiinen otsikko. Ajattelin, että koska osa lukijoistani käy mieluusti lueskelemassa vain sisustusjuttuja täältä, niin tällainen otsikko säästänee monelta aikaa ja vaivaa... :)

Tänään siis aiheena kaikille meille lapsiperheellisille hyvinkin ajankohtainen aihe. Ainakin tällä Oulussa satoi nimittäin eilen maahan ensimmäistä kertaa sellainen lumi, joka näyttää tulleen jäädäkseen. Tähän asti Jamppakin on ulkosalla temmeltänyt halpiskintaissaan, sillä tarhassa on joka tapauksessa vedetty kinttaiden päälle kurarukkaset, kun on näin pitkälle syystalveen edetty, ja aina vaan on ollut yhtä sateista. Kun lumi saapui nyt lapsia ilahduttamaan, saavat kurarukkaset jäädä odottelemaan kevättä, ja käteen on syytä valita vedenpitävät talvirukkaset. Ja mistäpä muualta sellaisten aatelisto löytyy kuin Reimalta. Olen joka talvi vannonut ulkopukeutumisessa Reiman, ja nimenomaan Reimatecin mallien nimeen, sillä niissä lapsi säilyy takuuvarmasti kuivana ja lämpöisenä. Uusi talvihaalari korkattiinkin jo pari päivää ennen lumen maahan jäämistä. Rukkaset pääsivät sen sijaan vasta nyt testiin tositoimissa, kun lumesta riehaantunut pikkumies suuntasi heti ulos päästyään määrätietoisesti lähimpään lumikasaan.
Hetken aikaa ihmeteltyään alkoi tositoimet, joihin sisältyi mm. nyrkkeilyottelu lumikasan kanssa (hän oli kuulemma hirviö joka moukaroi lumilinnaa), lumiukkeleiden ja pallojen rakentelu ja loppuviimein lumikakkukylän väsääminen. Homman kruunasi reippaat lumityöt omalla pikku lumikolalla. Ja ei kuulemma sormia palellut, kun äiti tätä useampaan otteeseen tivasi. 
Sisälle palattuamme rukkaset olivat edelleen sekä sisältä, että ulkoa täysin kuivat. Melkoinen mysteeri minulle, mutta ei suinkaan haittaa. Näiden kanssa ei nähtävästi enää tarvita kakkosvararukkasia siltä varalta, että aamupäivän ulkoilussa kastuneet käsineet olisivat edelleen kuivamassa iltapäivällä. Suosittelen. 

Nyt Reimalla on muuten meneillään kampanja, jossa kaikki lasten käsineet ovat -25 % alennuksessa. Nämä Jampankin testaamat ja hyväksi havainnoimat Suunta-rukkaset maksavat marraskuun loppuun kestävän tarjoushinnaston mukaan vain 26,21e. Vielä perinteisemmän malliset Ote- rukkaset irtoaa jo reilulla parillakympillä. Kannattaa siis pitää kiirettä ennenkuin koot loppuvat. 

*Rukkaset saatu testiin Reimalta. *






(* Linkit kaupallisia linkkejä.)

Se on talonmiehen akka kai

perjantai 20. marraskuuta 2015

/Emmä tiedä mitä tapahtuu
Joku sotkee tätä asuntoa
Epäilen, että se on talonmiehen akka kai./


Tai sitten ihan vaan me. Kaikki. Kolme kiireistä pyyhältäjää. Yhdellä on leikkinsä. Tärkeät, toden totta. Ei niitä ehdi pois keräämään, ennen kuin uusi jo alkaa. Toisilla harrastuksensa, Pestyjä ja pesemättömiä treenikamppeita joka paikassa. Kirjoja, lehtiä, foamrollereita, kameran osia. Kaappiin mahtumatonta kuivaruokaa. Koristetyynyjä siellä, missä ne eivät koristeilta näytä. Myttyisiä vilttejä. Petaamattomia sänkyjä. Pesemättömiä astioita. Kirjoittamattomia blogitekstejä. Elämää. Mutta kun on. Kaikkea on. Niin paljon. Tänään kaiken muun edelle meni pikainen vilahdus Joulupukkia Oulun joulukadun avajaisissa. Ehkä huomenna sitten. Ehkä siivotaan sitten elämän jälkiä. Tai sitten tehdään niitä vähän lisää.


Rentouttavaa viikonloppua!

Asetelma | Monochrome details

tiistai 17. marraskuuta 2015

/Because it is a bit too early for Christmas decorations, I started to move some other things around. This is what is going on in the guestroom at the moment./



Sunnuntaina iski aivan yllättäin iltasella siivouspuuska. Minullahan siivouspuuskiin ei suinkaan sisälly moppaamista ja mattojen tuulettamista, vaan sen sijaan ankaraa paikkojen järjestelemistä ja tavaroiden siirtelyä paikoista toisiin. Alakerran vierashuoneeseen syntyi tämänkertaisen vimman seurauksena parikin uuttaa asetelmaa siinä sivussa kun vaihdoin lakanat ja kolluutin (on se sana, on on) läpi koko alakerran pikkuvaraston käydessäni läpi myyntiin lähteviä korkokenkiäni. Olen nimittäin vihdoin ja viimein näin nelivuotiaan lapsen äitinä tullut siihen tulokseen, että jalkani ei aio enää vetäytyä sitä kriittistä yhtä kolmasosaa, jonka se on edelleem suurempi kuin ennen synnytystä. Buhuu. Koon 36 korkkareita (ja jostain syystä nafteja kolmeseiskojakin) olisi nyt toistakymmentä paria odottamassa myyntiin pääsyään. Mutta niinpä niin. Aihe lähti taas vähän vaeltelemaan. Soin tosiaan viikonloppuna jo muutaman ajatuksen sille, josko lähtisi joulua pikkuhiljaa esiin värkkäilemään, mutta tarkempi silmäys kalenteriin sai minut vielä hillitsemään itseni. Tällaista sen sijaan kokoilin vierashuoneen lipaston päälle. Juliste on muuten aina yhtä ihana Desenion valikoimista.

End of the Year wanties

maanantai 16. marraskuuta 2015

Nyt täytyy kyllä pahoitella toista kollaasipostausta peräjälkeen, mutta huomasin juuri, että sain taannoin Nelly.com:ltä haasteen kerätä loppuvuoden toivelistalleni parhaimmat tuotteet heidän valikoimastaan, ja en ole tullut sitä aiemmin tehneeksi, vaikka vähän lupailin. Lupaan pyhästi huomenna palailla sisustusaiheisiin, mutta jostain syystä tuo lähestyvä J:llä alkava juhla saa minut koko ajan pörräilemään internetin ihmemaassa keräilemässä pukinlistaani kaikenlaista kivaa. Veikkaanpa, että meidän perheessä Korvatunturille lähtevistä kirjeistä se äidin kirje on paljon paksumpi kuin lapsen...

Ihan ensinnäkin täytyy myöntää, että olin aivan ällikällä lyöty, kun klikkasin esiin Nelly.com-sivuilta valikon Kaikki merkit. Oma mielikuvani Nellystä oli alkujaan vähän sellainen, että siellä myydään paljolti edullisia hieman nuoremmalle väelle suunnattuja bilehepeneitä, mutta kas vaan sieltähän löytyi vaikka mitä. Niinkuin nyt vaikkapa Malene Birger. Ja jos tonttuja on kuulolla, en panisi yhtään pahakseni tällaista yhtä tuoksukynttilää, puhelimen suojakuoria puhumattakaan jo iänpäivää haaveilemastani weekender-laukusta, joka tosi taitaa mennä joka tontun budjetista hieman yli. Nuo suojakuoret voisi muuten olla melko hyvä joululahja laatutietoiselle ystävälle, koska eivät ole niin kovin arvokkaat, mutta antavat kuitenkin vaikutelman luksuslahjasta.

Lisäksi valikoimasta löytyy Vagbondin ohella toinen kenkien luottomerkkini Bianco, jonka valikoimasta bongasinkin itselleni heti yhdet suuret suosikit. Näiden ympärille lähdinkin koostamaan loppuvuoden toiveasuani, joka toimisi niin töissä kuin vapaa-ajallani. Nellyn Designers puolelta löytyy myös Ralph Lauren, jonka valikoimasta pomin klassisen jokapaikan neuleen ja jokapaikan perusfarkut. Kelloksi valikoisin tämän Michael Korsin kaunottaren ja takiksi valikoisin tämän. Ja tiedättekö tontut mitä, minulla on herännyt joku kumma nostalginen kasarirakkaus isotupsuisiin pipoihin, ja täältähän se löytyisi. Miltäs näyttää? Kelpaisiko tämä kokonaisuus jollekulle teistäkin? 








Ps. Muillkin merkkitietoisille vinkiksi, että mm. Malene Birgeriä on nyt hyvin edustettuna Nellyn alessa.





(*Linkit kaupallisia linkkejä.)

Tämän hetken toivotut (sisältää alekoodin) | My style

lauantai 14. marraskuuta 2015

Nyt on kuulkaas Elloksella sellaiset tarjouskoodit viikonlopuksi, että oli ihan pakko alkaa väsäämään kollaasia kaikesta siitä, mitä olisi taas hankinnan alla. Aina kun kuvittelee vaatekaappinsa sisällön tulleen siihen pisteeseen, että ei sieltä voi enää mitään puuttua, niin jotkut perusosaset alkavatkin vedellä viimeisiään. Minulla on ainakin huutava tarve uusille nahkasaappaille ja mustalle laadukkaalle perusneuleelle. Lisäksi olen viime iltarientojen aikaan havainnut tarvitsevani pitkän mustan villakangastakin, jotta tarkenisin joskus näin talvisaikaankin lähteä liikenteeseen hameessa. En ole myöskään pikkujouluihin tullut panostaneeksi enää vuosikausiin, ja niinpä mietinkin, etä josko sitä kerrankin täräyttäisi jotakin uutta ihan varta vasten juhlaa varten. Postauksen lopusta löydät alekoodit, jotka - tättärärääää!- käyvät pitkästä aikaa myös merkkituotteisiin. Kipin kapin siis ostoksille. (Ja jos taas vaatepuolella ei ole täydennystarvetta, niin kodin puolella saattaa olla, käyhän siis tsekkaamassa uutuudet täältä.)

Juhlaan


1. Ellos Shoes Premium nahkaiset avokkaat. Olen metsästänyt kokohaasteiselle kolmenkymmenenkuuden ja puolen jalalleni laadukkaita mutta kohtuuedullisia nahka-avokkaita. Olisikohan ne nyt tässä?
2. Paljettihame. Koska pikkujoulut.
4. Yksinkertainen pusero. Kun hame kimaltaa, pidettäköön yläosa kohtuudessa.
5. Pörröinen neuletakki Olen aina viluinen, ja niinpä aina juhliinkin lähtiessä kääriydyn vanhoihin venyneisiin neuletakkeihin. Tämä voisi olla astetta juhlavampi lämmike.
6. Pitkä takki ettei kintut jäädy hameessa hipsiessä. Ja käykääs katsomassa kuinka edullinen!
7. Simppeli Karma kaulakoru ja näyttävä rannekoru ja kello krunaavat tyylin. 

Töihin
Mitä sitä selittelemään. Minä - haluan - nämä -kaikki!

5. Kello

Arkeen ja treeneihin

Sitähän tämä elämä loppupeleissä suurimmaksi osaksi on. Arkea. Ja tällaisissa kamppeissa sitä on mukavinta viettää.

1. Sorell talvibootsit. Nämä on nyt muuten tarjouksessa, ja voin omakohtaisella kokemuksella kertoa, että nämä on ihan jokaäidin must-tuote. Ei kastu pulkkamäessäkään sukat, eikä palele puistossa seisoessakaan.
2. Áhkká untuvatakki. Muistakaahan muuten untuvatakkia ostaessani katsoa, mistä se takki oikeastaan on tehty. Monesti untuvatakkina myydään sekä sisä-, että ulkomateriaaliltaan 100 prosenttista polyesteriä, joten voitte kuvitella kuinka lämmin sellainen takki sitten todellisuudessa on. 

Kun vaatteiden värimaailma on maltillinen, niitä voi myös yhdistellä lähes mielin määrin. Kakkoskollaasin neuleen voi heittää paljettihameen ja saappaiden kaveriksi, ja kas vaan, hame taipuu arkeen mainiosti. Tai juhlatopin voi yhdistää farkkuhin ja heittää päälle valkoisen karvaneuletakin, ja jalkoihn korkkarit, ja tämäkin asu toimii töissä. 

Tarjousnumerolla 325455  saat siis 10 euroa alennusta vähintään  50 euron ostoksista, 20 euroa 100 euron ostoksesta, 30 euroa 150 euron ostoksesta, 40 euroa 200 euron ostoksesta ja 50 euroa 250 euron ostoksesta. Jos siis vaikka joululahjojen hankinta alkaa olla mielenpäällä, kannattaa tarttua tilaisuuteen.





(* Linkit kaupallisia linkkejä)

Oman elämänsä huippumalli | Vagabond

perjantai 13. marraskuuta 2015

/All of the bloggers attending Bloggers' Inspiration Day by Indiedays were offered to get their picture taken by a real professional photographer. And what did we get to wear? Vagabond shoes and bags. Almost walked out of the scene still wearing mine./


*Yhteistyössä Indiedays ja Vagabond.*


Muistatteko vielä muutaman vuoden takaisen mainoskamppiksen nimeltä Oman elämänsä huippumalli? Olisikohan ollut Seppälän? No, muutaman viikon takaisessa Bloggers' Inspiration Day-tapahtumassa meille paikallaolleille tarjottiin tilaisuus leikkiä hetken aikaa sitä oman elämänsä huippumallia. Muotibloggaajille tällainen lienee ihan jokapäiväistä kauraa, mutta meille muille tilaisuus oli vallan kutkuttava. Jonossa kammattiin tukkaa ja puuteroitiin nenää ja pohdittiin yhteen ääneen, että kun eihän me nyt osata kyllä yhtään olla kameran edessä, mutta pakkohan se on käydä kokeilemassa... Tilaisuuden  meille tarjosi Vagabond, jonka syksyn ja kevään uutuuksia saimme kuvaustilanteeseen asusteiksemme valita.
Ja tällaiset minä valikoin pitkästä kenkä- ja laukkurivistöstä. Aivan mahtava veska, joka meinasi ihan väkisilläkin jäädä käsivarteen roikkumaan vielä kuvaustuokion loputtua. Saappaat olivat myös aivan huikean mukavat jalassa, niinkuin Vagabondin kengät aina. Aiemmassa postauksessa kirjoittelinkin kenkärakkaudestani Vagabondiin, ja harmittelin sitä, ettei ole tullut ostettua kenkiä aina useampaa paria kerrallaan, sillä nyt muutamien suosikkiparien alkaessa lopultakin vedellä viimeisiään, yritän kuumeisesti metsästää samanlaisia tilalle. 


Näytillä olikin melkoisen monta paria, jotka olisin voinut mielellään heti kassiini sujauttaa. Syksyn uutuuksista minua miellytti erityisesti useat upeat nahkaiset ja mokkaiset nilkkurit järkevällä korolla (jossa pystyy taiteilemaan itsensä kuraisen tarhan pihan poikki lasta hakiessa), mutta silti erittäin sirolla ja naisellisella silhuetilla. Itselleni kun kengissä ja laukuissa olennaisin seikka on ennen muuta käytännöllisyys ja mukavuus Vaikka melkoisen turhamainen nainen olenkin, en koskaan osta kenkiä vain siksi, että ne ovat kauniit, jos niillä ei sitten jaksa kävellä. Mukavuudessaan Vagabond peseekin suurimman osan kilpailijoitaan aivan kuusi-nolla. Laukulta edellytän (etenkin nykyisin, kun siellä kulkee omien kamojen lisäksi Jampankin tykötarpeet) riittävän suurta kokoa. Laukku ei myöskään saa olla liian arvokas, jotta sitä arjessa uskallan käyttää tarvimatta koko ajan pelätä sen tärveltymistä.
Vagabondin pisteellä kävikin melkoinen kuhina bloggaajien napsiessa kuvia Instagram-tilejään varten. Sinullakin on muuten mahdollisuus päästä osallistumaan Vagabondin kilpailuun. Käy tutustumassa Instagramissa Vagabondin ihanuuksiin hashtagin #vagabondindiedays2015 kautta. Valitse kuvista suosikkisi ja regrammaa kuva hashtagilla #vagabondindiedays2015#modernvagabond@vagabondshoes Kaikkien regrammaajien kesken arvotaan 100 euroan lahjakortteja.

Mitkä Vagabondin uutuuksista on eniten sinun makuusi? Minä haluaisin ainakin nämä, ja nämä ja tämän ja...

*Postauksen kuvat Mikko Toiviainen (asukuva) ja  Julian Schröpel (tapahtumakuvat).