Upea hotellikokemus Helsingissä | Hotel Indigo Review

torstai 28. huhtikuuta 2016

/Last weekend I spent two nights at a Hotel Indigo Helsinki -Boulevard  and I can warmly recommed it. Full five stars./

Minä olen hotellimatkalijana melkoisen vaativa. Erityisesti kotimaassa. Ulkomailla matkustaessa olen toki tottunut jos jonkunnäköisiin hotelleihin  ja varaudun yleensä lähtökohtaisesti pahimpaan, mutta kotimaassa oletan hotellien vastaavan tasokuvauksiaan. Silti olen sanaut usein pettyä pahan kerran. Nuorempana hotelli valittiin aina edullisimman hinnan mukaan, mutta iän karttuessa olen oppinut arvostamaan rauhallisia öitä ja pientä luksusta aivan erillä tavalla. Jopa Helsingissä olen joutunut muutaman kerran pettymään itseään designhotelleiksi tituleeravien hotellien huoneisiin, joissa kylpyhuoneessa tuoksahtaa vienosti home tai ulkosalla liikenne jyskyttää ikkunan alla, yöelämästä palaavien huutelijoisen möykästä puhumattakaan.

Viime viikonloppuna Indiedaysin tapahtumapäiville osallistuessani päätinkin kokeilla tällä kertaa jotain ihan uutta. Varasimme ystäväni kanssa huoneet Bulevardilla sijaitsevasta Hotelli Indigosta, ja tällä kertaa en joutunut todellakaan pettymään. Lähtiessäni jätinkin respan ihanan iloisille tytöille palautetta, että voin valehtelematta kertoa viettäneeni elämäni parhaimman hotelliviikonlopun. Varautukaa siis suureen kuvatulvaan ja ylistyssanoihin.
hotel indigo review
Hotel Indigo Helsinki - Boulevard sijaitsee näin kaupunkiin turistina saapuvan kannalta mitä upeimmalla paikalla. Sijainti on riittävän keskeinen siihen, että rautatieasemaltakin jaksaa sujuvasti saapua hotellille kävellen. Kuitenkin hotelli sijaitsee sellaisella paikalla, että liikenteen määrä on vähäinen, ja yönsä saa todellakin nukkua rauhassa. Kulman takana matkailijaa odottavat kaikki parhaimmat jaa laadukkaimmat ostosmahdollisuudet, kuten näin sisustusbloggaajan näkökulmasta katsottuna muunmuasa Nougat ja muodin ysväville Nina´s. Vain muutaman askeleen päässä jatkuukin sitten loputtomat mahdollisuudet viihdyttää itseään shoppailun, rentoutumisen tai hyvästä ruuasta nauttimisen parissa. Hotellille on keskustan ytimestä sen verran lyhyt matka, että shoppailun lomassa ehtii hyvin käydä välillä jättämässä kasseja huoneeseen ja huokaista hetkisen.
hotel indigo review
hotel indigo review
Huoneet ovat erittäin tilavia ja yksityiskohtiin on panostettu. Huoneiden sisustus vaihtelee kerroksittain koko seinän suuruisen mural-kuvan teemoituksen sekä värityksen osalta. Vuodevaatteet ovat 100 % egyptiläistä puuvillaa ja lisäksi jokaisesta huoneesta löytyy täysin pimentävät verhot, mistä unihäiriöinen matkailija kuten minä kiittää suuresti. Matkailijan viihtyvyyteen on panostettu aivan erillä tavalla kuin missän aiemmin vierailemassani hotellissa, ja olikin todellista luksusta piipahtaa shoppailun lomassa hotellilla, keittää omasta huoneesta löytyvällä Nespresso-keittimellä espressot ja rauhoittua hetkeksi hotellin tarjoaman uusimman Plaza-lehden parissa.

Erityiset kiitokset ansaitsee kuitenkin huoneen kylpyosasto, joka oli täydellinen minispa. Kylpyhuoneesta löytyi yöpyjän käyttöön niin aamutossut kuin pehmoinen aamutakkikin, ja pyyhkeet olivat erittäin hyvätasoiset. Hotelli tarjoaa asiakkaan käyttöön myös laadukkaan Aveda-kosmetiikkasarjan. Suihkuosasto oli kylpyhuoneessa ensiluokkainen, sillä suihkun saa valita perinteisen ja sadevesisuuttimen väliltä, ja suihku en erotettu muusta kylpyhuoneesta täysin peittävällä suihkuovella. Itse en juuri mitään muuta niin inhoa, kuin perinteisten hotellihuoneiden suihkuja, joissa loikitaan kylmästä kylpyammeesta märälle lattialle, jonne vesi on roiskunut puolittaisten suihkuseinämien yli. Hiustenkuivaaja oli hotellissa jopa niin tasokas, että se teki oikeasti mieli sujauttaa laukkuun lähtiessä (no panic, jätin sen kuitenkin pitkin hampain kaappiin.). Yleensä kun pitkähiuksisena on saanut tottua siihen, että tukkaa saa hurisutella kaksi tuntia niillä lehmänhenkäystä muistuttavilla pikkukuivureilla.
hotel indigo review
hotel indigo review
Hotellin yleisten tilojen viihtyvyyteen on myös panostettu, ja ero tavanomaisiin ketjuhotelleihin on valtaisa. Alakerran aulasta löytyy useampikin nurkkaus, jotka kutsuvat istahtamaan seurueen kanssa hetkeksi lasillisen ääreen tai kirjoja selailemaan. Valaistus on tunnelmallinen ja erilaiset yksityiskohdat miellyttivät kovasti sisustajan silmääni.
hotel indigo review
hotel indigo review
hotel indigo review
Hotellin alakerrasta löytyy Ravintola Bröd, joka toimii sekä hotellin aamiasravintolana, lounasravintolana että illallisaikaan A la Carte-ravintolana. Niinpä matkailijan ei ole välttämätöntä lähteä illalla etsimään ruokaravintolaa yhtään sen kauempaa. Ravintolan aamiainen oli niin mainio kokemus, että ansaitsee ihan oman postauksensa.
hotel indigo review
hotel indigo review
Kyllä kelpasi siis potkaista illalla korkkarit nurkkaan ja köllähtää ystävän kanssa nautitun iltamyssyn jälkeen hotellin pehmeisiin lakanoihin. Tuhannet kiitokset Hotelli Indigolle yöpymisestä ja lämpimät suositukseni majoitusta etsiville!
hotel indigo review
hotel indigo review

Season Sale

keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Siltä varalta, että teillä on sattunut tieto vilahtamaan ohi korvien, ajattelin tulla tänään huikkaamaan, että Booztilla alkoi juuri tänään Season Sale. Tarjolla olisi mm. merkkilaukkuja ja toki aika paljon muutakin ihanaa. Käykäpäs tsekkaamassa. Myös lasten puolella oli aika huikeat alet, eli jos on vaikka kyttäillyt Molon haalaria tai muita lasten merkkituotteita, niin kannattaa pistäytyä sivuilla hetimiten, ennenkuin koot viedään käsistä.

boozt sale


Laukku Lauren Ralph Lauren / kengät Bianco / farkut Denim & Supply Ralph Lauren / mekko ICHI /toppi Desigual / trenssi Mango / farkkutakki Cheap Monday / sandaalit Nome

Bloggers´ Inspiration Day Tunnelmia | Blog Awards

tiistai 26. huhtikuuta 2016

/Last weekend I traveled to Helsinki with a whole lot of other bloggers to take part in Indiedays Bloggers´ Inspiration Day and and Blog Awards./

Huhheijaa, ei ole vanhaksi tuleminen. Viime viikonlopun Helsongin reissulla hankitut univelat tuntuu painavan vieläkin silmiä, vaikka lähestytään jo uuden viikon puoliväliä. Mutta olipa kyllä taas sen arvoista. Kuten olette varmasti jo monelta muulta taholta kuulleetkin, viikonloppuna kokonnuttiin Helsinkiin Indiedaysin järjestämäille bloggaajien inspiraatiopäiville, jotka kruunasivat perinteiseen tyyliin iltajuhlat, joissa palkittiin vuoden menestyneimpiä blogeja. Paikka oli tällä kertaa sen sijaan ihan uusi, ja Suvilahden Kattilahalli palvelikin erityisesti päivätapahtumaa huomattavan paljon paremmin kuin aiempi tapahtumatila. Iltajuhliin taksilla kurvaillessa sen sijaan olisin taas toivonut hieman keskeisempää sijaintia juhlapaikalle, kun meinasi vähän dollarinkuvat vilistä silmissä päivän taksikuitteja ynnäillessä. Tapahtumapäivänä päästiin taas tervehtimään vanhoja tuttuja kollegoita ja tapaamaan yhteistyökumppaneita, ja illalla piti oikein hieraista muutaman kerran silmiään, että eikös tuossa juuri tullut meidän perässämme sisälle muunmuassa Aira Samulin ja Mert Otsamo. Aira oli kyllä jälleen kerran upa ilmestys, siinä on tavoitetta itsellekin kerrassaan. Lisäksi paikalla oli tällä kertaa monenmonta huippunimeä niin Suomen kuin muidenkin Pohjoismaiden bloggaajista.

Bloggers´ Inspiration Day 2016
Bloggers´ Inspiration Day
Bloggers´Inspiration Day
Santa Marian pisteeltä mukaani tarttui haaste valmistaa kerrankin jotain hieman erilaista päivälliseksi. Teemana Santa Marian uutuuksilla on No More Boring Meals, ja se jos mikä puhutteli allekirjoittanutta. Kun päivästä toiseen vetää kanaa tai kananpojanjauhelihaa riiisillä, alkaa pikku hiljaa kaivata vähän uusia mausteita ruokaansa. Tästä onkin tulossa myöhemmin lisää juttua.
Bloggers´ Inspiration Day
Ja välillä vähän virkistäydyttiin. Ginger Joen pisteellä oli mahtava Photo Booth, jonne sai änkeytyä kaverinsa kanssa ottamaan itsestään kuvia aivan hulvattomilla asusteilla varustettuna. Meidänkin kuvistamme riitti naurua hyväksi aikaa, mutta ystäväni kielsi jyrkästi julkaisematta näitä eittämättä perhealbumiin ennemminkin sopivia kuvia.
Uutta tapahtumassa oli tutun juontajan lisäksi kotimaiset ja ulkomaalaiset puhujat, ja päivän aikana kuultiinkin useampi bloggaamisen liittyvä luento.
Nespresso
Oma suosikki pitstoppini oli luonnollisestikin Nespresso. Olen jo useamman vuoden ollut Nespresson vannoutunut ystävä, ja tällä kertaa pääsin testailemaan baristan taitoja cappucinon koristelussa. Tuloksen näette Instan puolella, mutta jos joku ei ole tullut siellä käyneeksi, niin kerrottakoon, että vaatii vielä vähän harjoittelua...
Fresita
Näiden lisäksi pääsimme muunmuassa kurkistamaan yhden ikisuosikkini, eli Vilan syksyn mallistoa, maistelemaan Cloettan uutuuksia sekä suklaissa että pähkinöissä ja testailemaan Instrumentariumin Solaris aurinkolaseja ja Fuzion Step into the world-kehyksiä, ja paljon muuta. Neljä tuntia kului kuin siivillä, ja pian olikin jo aika hurauttaa takaisin hotellille laittautumaan iltaa varten. Yövyimme tällä kertaa Hotel Indigossa, joka oli kerrassaan upea. Rehellisesti sanottuna paras hotelli, missä olen tähän saakka Suomessa yöpynyt, ja tästä onkin tulossa tarkempa raporttia myös myöhemmin.
 Tällä reissulla päätin jättää kameran iltajuhlista kokonaan matkasta, mutta ilta-asusta napsaistiin pikainen otos hotellin käytävällä siinä vaiheessa kun olimme jo tyylikkäästi kymmenen minuttia myöhässä illan ravintolapöytävarauksestamme. Ei se vaan onnistu poseraaminen luonnollisesti ikinä, että puupökkelö tässä päivää.

Kiitoksia vielä Indiedaysille ja kaikille yhteistyökumppaneille mahtavasta päivästä!

Gaala-asu | Party Time

perjantai 22. huhtikuuta 2016

/White dress. Do I dare.../


Heissulivei vaan, tämä tyttö kantaa kohta kapsäkkinsä autoon ja suuntaa lentokentälle. Indiedaysin tapahtumapäivä odottaa, ja ihana rentoutumisviikonloppu parhaan ystävän seurassa. Blogi hiljenee viikonlopuksi, mutta tuttuun tyyliin Instan puolella pysyy menossa mukana. Kasailin Polyvoren avulla kollaasia siitä, minkälaisessa asussa ajattelin lauantai-iltana lähteä gaalaa juhlimaan, mutta ihan vaan varalta pakkasin mukaan myös tutun ja turvallisen mustan perusluottoasun hameineen ja toppeineen, jos a.) meneekin pupu pöksyyn, tai b.) suihkurusketukseni päättää valahtaa pitkin mekkoa...  

Ihanaa viikonloppua !


Sisustajan dilemma | To buy or not buy

tiistai 19. huhtikuuta 2016

/Having a bit of a trouble here. Craving for something new and beautiful and at the same time trying to get rid of all the stuff I already have. To buy or not to buy./

Kyllä on nyt taas ongelmat asteikolla #firstworldproblems. Olen nimittäin totaalisen kyllästynyt jos vaikka sun mihin kodissani, ja uusia sisustushaaveita on alkanut pulpahdella pintaan kuin sieniä sateella. Olohuone kaipaisi uutta raikasta mattoa, Jampan huone kaipaisi uutta säilytyskalustetta ja isomman pojan työpöytää ja sisustuksen pienesineetkin haluaisivat tulla päivitetyiksi. En ole kuvannut kotonani mitään uutta viikkokausiin, kun olen pähkäillyt näiden suunnitelmieni kanssa tulematta juuri sen viisaammaksi. Hankintoja kun on torppaamassa aloittamani tavaroiden karsimisyritys Konmarin hengessä. Miksi ostaa uutta, kun haluaa yhtä aikaa päästä vanhasta eroon, ja kaikki kaapit pullistelevat jo turhakkeita? Viikonloppuna kävin kirjaimellisesti kuolaamassa kaikkea ihanaa kevätuutta Kodin 1:ssä, josta tupsahti -40% alekuponki, mutta tunnin kiertelyn jälkeen päätin sitten kuitenkin jättää kaikki himoitsemani tavarat kauppaan. Sinne jäivät muunmuuassa upea marmorikuvioitu maljakko ja pellavabeige tyyny huutelemaan perääni, kun en vaan yksinkertaisesti saanut oikeutettua itseäni ostamaan niitä, kun entiset koristetyynypinot ja kaapistojen päälle jemmaillut maljakot muistuttelivat olemassaolostaan. Mikä teidän mielestänne on tällä hetkellä paras keino saada myytyä eteenpäin tavaraa, joka saattaisi olla kenties jonkun toisen aarre? Postikulut kun ovat nykyään niin kovat, että ostaja pitäisi löytyä omasta kaupungista, ja perinteisillä kirpputoreilla hinnat on polkeutuneet niin alas, että vähennettynä pöytävuokralla ja bensakuluilla jotka kuluvat siihen, että käyt päivittäin järjestelemässä myyntipöytää, on tulos lähinnä plus-miinus-nolla. Terveisiä muuten vaan sille naisihmiselle, joka katsoi asiakseen potkia teini-ikäisen poikansa kanssa vessan ovea Kodin 1:ssä, kun olin käyttämässä Jamppaa siellä. Ilmeisesti pikkupojan asian hoitaminen ja housujen pukeminen ei heidän mielestään sujunut riittävän nopeasti. Oi aikoja, oi käytöstapoja.

non je ne regrette rien
michael kors watch
bonjour amour
desenio poster

Perinteinen asukriisi | Nothing to wear

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

/Women have two kinds of problems. The closet is too full of clothes and they have nothing to wear./

Apuva. Apuva. Apuuvaa. (Tähän voitte kuvitella Pirkka-Pekka Peteliuksen siinä kuuluisassa yhdeksänkymmentäluvun asussaan...) Nyt on nimittäin taas se ongelma. Helsingin reissua pukkaa viikon päästä, kun koittaa aika jokakeväisille Indiedaysin tapahtumapäiville, ja taaskaan ei ole mitään päälle pantavaa. Tai onhan sitä, kaappi täynnä, mutta ei mitään mikä huutaisi että pue minut, minä olen hyvä asu. Meillä naisilla tosiaankin taitaa aina olla sama ongelma, että vaatekaappi on niin täynnä vaatteta, että sinne ei yhtään uutta ostosta mahdu, ja silti ei ole mitään päällepantavaa. Syksyn gaalassa juhlin H&M:n kahdenkympin löytömekossa, mutta eihän sitä nyt samaa kolttua voi laittaa samaan tapahtumaan. Päivätapahtumaan puolestaan tuo omat haasteensa se, että me Oulusta saakka saapuvat käytetään varmasti ensin aamupäivä tehokkasti hyväksi kauppoja kiertäen, ja sitten pitäisi vielä riittää jaksavia jalkoja ID:n päivätapahtumaankin. Onneksi on vielä viikko aikaa panikoida pakkauspuuhia. Toinen kriisi onkin sitten kalmankalpea iho. Epäilen näyttäväni lyhyessä mekossa lähinnä pakastebroilerilta. Päädyinkin siis omalla asteikollani vallan hurjapäiseen ratkaisuun, ja varasin itselleni loppuviikoksi suihkurusketusajan. Onko teillä kokemuksia? Itse saatan ehkä olla maailman ainoa naisihminen, joka ei ole tähän ikään mennessä vielä koskaan kokeillut minkään sortin itseruskettavia tuotteita, ja vaaranahan tässä onkin  se, että broilerilookin sijaan saavun paikalle appelsiinina...

Kuva on syksyn ID-päiviltä, ja mukana kuvassa poseeraa ihanat kollegani Jaana ja Heli.

Granit Oulu

torstai 14. huhtikuuta 2016

/There'a new shopping center in Oulu. Welcome Valkea./

Huhhuh, ja vielä kerran huh. Olipas väkeä Oulun uuden kauppakeskuksen avajaisissa. Tänään avattiin siis virallisesti Ouluun Kauppakeskus Valkea, joka on varmasti monelle meille tervetullut uutuus. Tapahtuman kunniaksi paikalle on loppuviikon ajaksi järjestetty jos jonkunmoista ohjelmaa, ja itsekin tulin tänään ihan vahingossa nähneeksi sirkusakrobatiaa sekä sain kuulla Mitran esiintyvän. Ja tämähän tapahtui matkalla ihkauuteen Granit -myymälään, jota ainakin minä olen odottanut Ouluun kuin kuuta nousevaa. Ja niin oli näköjään pari muutakin. Omat ostokset jäivät vielä tällä kertaa tekemättä, kun ihmistungoksessa alkoi hiipiä jo ahtaan paikan kammo niskaan, ja vierailuni saldoksi jäi muutama kuvanen sekä porinatuokio bloggaajakollegoiden kanssa. Mutta tokihan tänne palataan, heti kun vain mahdutaan. Jos siis satut tykkäämään hieman raffimmasta sisustustamisesta, etsit piensisustusta kotitoimistoon tai kylppäriin tai pieniä keittiön kaunistuksia ja herkkuja, kannattaa Granit:iin saapua hieman kauempaakin.

Trendinä juuri nyt - amppelit ja vihersisustaminen | I see green

maanantai 11. huhtikuuta 2016

/So this seems to be the trend this spring. I am slowly starting to like it./

Sairastuvalta päivää! Täällä sitä hääräillään kotona keskellä kirkasta työpäivää, kun karhunpentu otti ja sairastui oikein kunnnolla ensimmäistä kertaa tälle vuodelle. Nyt uuvahti pikkumies päiväunille, niin on hetki omaakin aikaa.

Olen saanut viime aikoina useammasta lähteestä kuulla ja lueskella, että tämän kevään ja kesän sisustustrendiksi on nousemassa amppelit. Oi kyllä vaan, ne kattoon tai ikkunaan ripustettavat kukkaistutukset, joita viime vuosina on taatusti totuttu näkemään lähinnä mummoloissa. Ensimmäinen ajatukseni asian suhteen oli jyrkkä ei, noup, never, mutta niinhän se on ihmisen mieli muuttuvainen. Äklöajatus amppeleihin juontanee juurensa lapsuuteeni, jolloin kultaisella kahdeksankymmentäluvulla koin välillä eläväni viidakossa. Kukkakauppias äitini kun kasvatteli siellä tällä pistokkaista uusi kasveja, ja joka paikka oli pullollaan vihreää. Tarkemmin asiaa pohdittuani mietin, että ehkä ripsaus vihreää ei sittenkään tekisi pahaa muuten niin mustavalkoiselle ympäristölle ja lähdinkin tutkailemaan, millaisia vaihtoehtoja olisi tarjolla. Ja kuinka ollakaan, rönsyili amppelinmetsästykseni sitten taas vähän laajemmallekin.
Ai ihana mikä valoisuus näistä kuvista tulvii, eikä amppelitkaan näytä yhtään niin mummolamaisilta kuin kuvittelin.
Parhaimmillaan viherkasvit ovat ryhmiteltyinä eri korkeuksille joko erilaisiin amppeleihin tai sekä amppeleihin että pöytäruukkuihin. Ja väitetäänhän useimpien viherkasvien myös puhdistavan sisäilmaa, joten mitä useampi kasvi, sen parempi. Nämä upeat inspiraatiokuvat on bongattu Ellokselta, josta myös löysin aikamoisen valikoiman amppeleita. Nyt kun joku vielä kertoisi minulle vinkin ripustukseen. Kattoon en haluaisi tehdä reikiä amppelikoukkuja varten, enkä ole aivan varma, mahtaisiko meidän verhotankokaan kestää ainakaan usemman amppelin painoa?

Tässäpä muutama oiva löytö. Tuon inspiraatiokuvan marmorilevyillä päällystetyn hyllykön sijoittaisin kyllä sisälle enkä ulos, sillä viherpiiperrysintoni ei ulotu ulos saakka. Terassille sen sijaan löysin ihania istuinpehmusteita. Jostain syystä mieleni on viime aikoina alkanut halajamaan pellavabeigeä. joten saattoipa koitua kohtalokkaaksi tämänkertainen verkkokaupan sisällön plärääminen. Onneksi Elloksella on nyt meneillään kamppis, jossa kalleimmasta tuotteesta saa 30% alennusta* koodilla 335403 ja istuintyynyissäkin on meneillään pakettihinta-ale. Amppeleiden ja marmorin ohella sisustukseen on tekemässä comebackia kulta, jolle olen myös hiljalleen lämpenemässä. Yritin taannoin kotikirppikselläni myydä erästä kullanväristä tarjotintakin, kunnes tulin toisiin aatoksiin ja nappasin sen myyntipöydästä takaisin jemmaan. Mutta onhan tuo suuri lattiaruukku aika upea, vai mitä?
Amppelit Ellos
Marmorilevyhylly / Smögen amppeli / Saidie amppeli / Orion amppeli / Lagan ruukku /  Porto amppeli / Marble ruukku / Garden sakset / Pellavabeige viltti / Istuintyynyt / Pellavaiset tyynyt


Joko te olette ripustelleet kasveja, tai löytyiskö niitä hyviä vinkkejä ripustamiseen?






* Alennus koskee normaalihintaisia kodin tai pukeutumisen tuotteita, Ei kuitenkaan huonekaluja eikä merkkituotteita.




(Postaus sisältää kaupallisia linkkejä).

Helposti lastenkutsuille (ja miksei aikuistenkin) | Party Time

lauantai 9. huhtikuuta 2016

/Sometimes throwing a little party for the small ones is just as easy as blowing a few balloons./

Joko te olette kaikki paikalliset panneet merkille, että nyt se tulee? Tiikeri nimittäin. Pientavaramyymälä Tiger on jo pitkään ollut henkilökohtainen must go-paikkani jokaisella Helsingin reissulla, eikä riemullani ollut mitään rajaa, kun kuulin Tigerin vihdoin avaavan myymälän myös tänne Ouluun. Myymälä avautuu ensi viikolla Valkean kauppakeskukseen, ja minähän en malta odottaa. Aina sitten Tiimarin lopettamisen jälkeen on Oulussa ollut juuri tällainen sekatavaramyymälän mentävä aukko, sillä aikoihin ei meillä ole ollut paikkaa, josta yhden katon alta saisi kaikki kodintarvikkeista juhlakoristeisiin ja pienhygienatarvikeisiin. henkilökohtaisestihan minua puhuttelee erityisesti myös Tigerin toimistotarvikevalikoima, joka koostuu mm. yksinkertaisista mustista ja valkosista vihkoista, kynistä ja säilytyslaatikoista, ja jotka aina minun mittapuuni mukaan ovat vieläpä lähes puoli-ilmaisia.
Tiger Oulu
Nythän sitten sattui niin iloisesti, että Tiger halusi muistaa meidän perheen metrinmittaa pienellä yllätyslahjalla, ja voi sitä riemua kun Jamppa penkoi postissa saapunutta pahvilaatikkoa hymy korvissa. Kaikki tarvikkeet purettuamme huomasimme, että kas vain, tässähän onkin melkoisen näppärät tarvikkeet pienille lastenkutsuille.
Tiger Oulu
Pientavaran lisäksi kun Tigerissä myydään myös pieniä herkkuja, ja niistähän ne kestit syntyy. Aina ei tarvita niin suurensuuria ennakkojärjestelyjä, kakkujen leipomisia ja muffinien kuorruttamisia, sillä pikkuväki on helposti tyytyväinen vähemmästäkin. Paineita juhlien laittamisista taidammekin kehittää me äidit ihan itse. Meillä ainakin iloa riitti jo hyväksi toviksi siitä, kun Jamppa testasi elämänsä ensimmäistä kertaa kielen päällä rätiseviä karkkikiteitä. Muistatteko vielä omasta lapsuudestanne nuo pirskahtelevat pikkukarkkiset?
Koristeluun löytyi ylläripaketista ilonen lippuviiri seinälle ripustettavaksi, ja lapsivieraille lahjapusseja. Nyt on muuten myös jatkossa vähän helpompi keksiä lahjapussukoihin täytettä, kun kaikkea pientä ja ihanaa löytyy helposti saman katon alta. Miksi ei vaikkapa pieniä askartelutarpeita?
Isompiakin juhlavampia lahjabokseja löytyi yllärilaatikosta. Huh helpotusta, tuumaa teippeihin ja papereihin joka kerta synttäreille lähteissä sotkeutuva  meikäläinen.
Kesää kohti mentäessä ei ohjelmanumerojenkaan tarvitse olla niin suureellisesti mietittyjä. Saippuakuplat ja vaahtomiekat kainaloon ja pihalle vaan. Meillä nuo vaahtomiekat on nyt viikon ajan olleet tehokkaassa koekäytössä, ja ovat kyllä ihanan vaarattomia verrattuna meillä aiemmin jo paloiksi pätkittyihin valomiekkohin. Lisäksi ainakin Jamppa odottaa jo into piukeana, milloin pihalle pääsee mäiskimään vesi-ilmapalloilla.
Tässäpä helppojen kevätkestien resepti. Ja käykäähän piipahtamassa Tigerissa ensi viikolla kun Valkea avataan. Minulla on ainakin jo pitkä ostoslista valmiina.